Monday 6 April 2015

5 Tricks Oprettelse Eyes synes Akbar ikke er i drift

5 Tricks Oprettelse Eyes synes Akbar ikke er i drift

Har øjne, store og smukke som Barbie som øjet, hvilket er en drøm for enhver kvinde.
Der er så mange kvinder, der bærer lidt ekstreme tricks og instant med hans øjne drives på et lignende udseende så kongelig og langs øjet Barbie.
Faktisk ikke mindst Dr Rochelle Skin Expert praktisk trick til at skabe øje Du ser ikke kongelig look med ekstrem slid og instant svar trick.
Så mange vejledninger til kvinder, der ønsker at forsøge at skabe øjne, der ser store tilsammen udgør der udnytter naturlige og enkel.

1. Kontaktlinser
Brugen af ​​kontaktlinser forstørrelse i høj grad påvirke pupils'll se kongelig. Ved valget af kontaktlinser, skal du vælge en farve og størrelse, der passer sammen med dine øjne. Desuden hvis størrelsen af ​​kontaktlinsen få store, så det vil skabe eleverne du kiggede mere royalt.

2. Concealer
Grundlæggende make-up concealer er hans navn. Funktioner til indendørs dækning mørke rande under øjnene. Kvinder i gennemsnit så usikre langs mørke rande fra mangel på søvn eller poser under øjnene. Fælles brug denne concealer, øje Du kan se lyse og Georgien Intet mere mørke rande under øjnene placering. Udvælgelse concealer farve skal justeres sammen med dig ja, at farven ikke stribet under brug.

3. Scot øjne
Træd så bære øje scot, der tjener til at skabe øje krølle, så øjne ser mere royalt. Dressur bruges til folk, der har øjne, der skrå, har ringe eller ingen øjet krølle. For folk, der har haft øje krølle, konsekvent bør bære øje scot mere synligt lade hende kongelig.

4. Eyeliner
Medier make-up er, at kvinden skal have for at skabe sine øjne så store. For eyeliner tjener til at genskabe øjnene synes mere lyse linjer og give en form for skarpe udstående øjne. Form håndværk eyeliner har forskellige former, siden begyndelsen af ​​det naturlige i kø for at åbne vinger. De fleste vælger farver for at udnytte sort eyeliner, lad højre langs linje i øjet, som du har.

5. Mascara
Øjenvipper og mascara bør anvendes i fællesskab at udnytte. Mascara funktioner varierer den gennemsnitlige brug af mascara 1-2 lag, så vipperne ser lang, tyk og krøllet. Mascara også lette udvidelsen af ​​øjet. Så dine øjne ser mere skarpt, anvende mascara på øvre og nedre vipper.

Opret kvinder, der ønsker hans øjne så kongelig, disse henvisninger er tips makeup daglige jeg større billede For mine øjne så æstetisk smukke og attraktive. Forhåbentlig for dem af jer der ønsker at prøve, let gjort nytte i stand med tutorials, jeg gav. Husk ja For kvinderne siger nej til operation

No comments:

Post a Comment

Blog Archive