Monday 30 March 2015

Trick Cover tummille Eye Makeup

Trick Cover tummille Eye Makeup
dr rochelle skin expert


Laukku musta silmät kuin silmät dr rochelle skin expert panda luoneen Näytät väsyneeltä ja vanhoja. Koska iho silmien alla hyvin herkkä sektori, jotta absoluuttinen create ajaa erityiskohtelusta alalle kuten käyttöä silmän kerma. Mutta valitettavasti joskus puutteessa nukkumaan mennessä, musta ympyrä silmänräpäyksessä ei voi poistaa. Yksi temppu on kattaa se yllään meikki, peitevoide sovellus, joka on suunniteltu erityisesti silmällä tummia. Tässä vinkkejä, jotka voivat tehdä sinut matkalle instant tapa poistaa tummia silmän.

1. Cream Concealer
Kermainen peitevoide kevyempi keppi eikä kevyesti haalistuneet. Avulla sormella tai siveltimellä, sovelletaan kerma peitevoide pellolta silmään ulospäin. Focus huoneeseen, joka oli mustuneet ja keskiarvo. Kun yksi kerros peitevoide kattamaan tummia vielä consummately, lisätä monia kerroksia uudelleen, kunnes täysin katettu. Mutta älä käytä liikaa, jos et halua tulokset tulokset niin jäykkä ja ei ole luonnollista.

2. Korostekynä
Käytä yliviivaustussilla tai korostuskyniä mitään alakenttä suljettuna olleen aikaisemmin peitevoide. Valitsemalla väri valokynän yhdessä kerran elävämpi väri silmille kirkastaa ja hissi.

3. Powder
Täydellinen meikki peitevoide Sinä ja soveltaminen kiinteä aine tai jauhe poskipunat. Jauhe peitevoide tikku luo kestävämpiä. Avulla sienellä tai harjalla, harja jauhe silmät ja alalla, joka on annettu peitevoide. Pat kevyesti sienellä yhdessä eivätkä laaditaan niin, että meikki ei haalistu.

Helppo, eikö? Ettekö ole peitevoide peittämiseksi tumma silmä pussit? Koska sen toiminto, joka on erittäin hyvin ehdoton, joten suosittelemme heti on salainen ase tämä nainen peittää Sillä musta silmä pussit & tumma tahra edessä. Valitse peitevoide yhdessä vähemmän ilmeinen väri ihonväristä You For tiettyä riskiä kirkastaa kasvot näyttävät enemmän elossa eikä väsynyt. Onnittelut kokeilla.

No comments:

Post a Comment